tisdag 6 april 2010

Shoppa loss inför våren

Odla.nu säljer perenner. Småplantor som levereras i april eller maj, beroende på var i landet man bor. Jag kunde inte hålla mig, jag shoppade loss.Dvärg Iris "blue denim"


Daglilja "Canadian border patrol"Blosnäva "Album"

Luktpion "bowl of beauty"

Alpakleja

Stjärnflocka


Jättevallmo "Perrys White"

Sammetsiris "black"
Lysing "beaujolaise"

Rysk Marton "silverstone"

Sen så blev det visst en hosta eller två, lite rosenstavar och nån astilbe eller två...eller tre. Det är knepigt det där med att beställa på internet, det är så lätt att bara klicka.9 kommentarer:

 1. Du har verkligen gått loss. Jag älskar nog samma slags växter som du.I min trädgård är det en hel del som bara får växa och så ut sig och det gör det.
  Ha det bra i väntans tider.
  Anje

  SvaraRadera
 2. Har du handlat där förut? Hur stora var plantorna då....är lite skeptisk till växter på postorder, men priserna var ju ok ;)

  SvaraRadera
 3. Bara klicka iväg du och får du inte plats så kan du gärna få lov att skicka paketen vidare till Norge. Vilken tjusig blandning, nu blev jag nästan sjuk av avund :)

  SvaraRadera
 4. Jag klickade också hem en del plantor, pionen beställde även jag plus ytterligare två pioner. Den läckra lysingen var jag också bra sugen på, men det får bli en annan gång.

  SvaraRadera
 5. Jag dregglade över deras erbjudande jag med, men jag kunde faktiskt kontrollera mig... men frågan är hur länge?

  Kram M

  SvaraRadera
 6. Farligt, farligt men härligt, härligt! Som sagt, lätt att "råka" klicka hem lite mer än man tänkt. Du kommer i alla fall att kunna fylla din trädgård med mer fägring och det kan väl aldrig vara fel.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Kul! Ska kolla srax.
  Karin

  SvaraRadera
 8. Oj oj det var inte dåligt.Men vad roligt//Britt

  SvaraRadera
 9. Jag var inom och surrade en stund där nu imorse men kunde inte välja... Beställde för första gången levande växter förra våren och blev mkt nöjd med kvaliteten på dem. Då blev det bl.a Dagliljor, den vita nävan och Lysingen som du beställde nu. Deras priserna är ju dessutom helt ok. Annars är jag lite skeptiskt till att beställa levande växter. Jag trillar nog in dit ikväll igen och beställer lite smått och gott =P Sammetsirisen föll jag för (och lite till) Ha en bra dag / kram gittan

  SvaraRadera