söndag 29 november 2009

Jag gjorde en krans!

Jag har ju beklagat mig över hur jag aldrig gör allt jag hade tänkt mig, tex kransar och annat pyssel som jag är så förtjust i att se på andras bloggar. Men jag gjorde det! Jag släpade ut mig själv i skogen i morse (det var snarare hunden som släpade mig) och samlade ihop lite mossa, granris och dyligt. Så satt jag igång och pyssla lite till både trådgården och inne. Köket ser nu ut som ett bombnedslag men det tar jag itu med sen. Nu är jag alldeles för upptagen med att njuta av mina fina saker för att städa.

Först gjorde jag lite pynt i trädgården. Den här idén snodde jag rakt av från Isis Drömmar. Men hon gjorde det snyggare.


När jag gjorde pyntbordet så använde jag äpplen, och fick frågan om det nånsin vågade sig fram fåglar upp på bron för att äta av äpplena. Svaret är nej. Med tre katter och en hyperaktiv hund så är det inte mycket som vågar sig nära huset. Men den här krukan står en bit från huset, så här är det fritt fram för fåglar och andra djur att mumsa. (När jag gjorde i ordning krukan så hoppade hunden upp och snodde ett av äpplena från en pinne och sprang iväg med den.)
Så blev det lite pynt för inomhus bruk också.


Min första krans. Titta inte för nära, för den blev långt ifrån perfekt. Men jag är stolt för det!
7 kommentarer:

 1. Ser jättefint ut. Jag ska ut och plocka litet äpplen innan det mörknar!
  Karin

  SvaraRadera
 2. Den är jättefin och jag tycker du ska vara stolt över din första krans :)

  SvaraRadera
 3. Jag skickade min man ut på skogstur efter material men det blev likaväl ingen krans..fattar och begriper inte att det ska vara så svårt! Du har lyckats helbra, med mossa också i kransen, avanserat till tusen. Var stolt över resultatet. Om tio år så där kanske jag får till det ;)

  SvaraRadera
 4. Tack för inspirationen! Kram!

  SvaraRadera
 5. Visst är det skoj!
  jag gjorde min dörrkrans igår så den sitter på ytterdörren.
  Jag har haft en dekoration på trappen med pumpor och mossa , men i natt så har älgen varit här och mumsat i sig den.

  SvaraRadera
 6. Där ser du, du kan ju! Det blev jättefint alltihop. Jag funderar också på att sätta äpplen bland mina gramkvistar, det passar så bra ihop.
  Adventskram!

  SvaraRadera
 7. Jag tillhör också dem som beundrar andras fina pyssel på bloggarna. Men i år köpte jag mig en kransstomme (har aldrig gjort en krans förr) och klippte en massa smågrenar från tujorna i trädgården. Döm om min förvåning, det ser inte så illa ut =) Jag gillade ditt arr. med äpplena i krykan, enlekt men jättesnyggt / gittan

  SvaraRadera