torsdag 26 november 2009

Höstpyssel

Nu har jag gjort om lite på pyntbordet vid entrén. När jag tittar runt på andras bloggar blir jag alltid så imponerad av alla kransar och pyssel ni gör, och tänker 'det ska jag också göra.' Men sen blir det aldrig av. Men äntligen fick jag tummen ur och gjorde i ordning pyntbordet. Jag hade ju hellre tagit bilderna lite senare på dygnet då mörkret börjar falla så man kan se ljusets sken på bilden, men jag är inte så bra på såna bilder, så tyvärr får ni nöja er med dom här.

Jag är inte så mycket för julpynt inomhus men jag ibillar mig att jag ska tillbringa första advent med att göra liknande dekorationer inne. Men det vet vi ju alla att det inte blir av.
Vill ni se mer höstpyssel så besök Marias Trädgårdsblogg.


6 kommentarer:

 1. Mysigt. Mina barn trodde det var här, men jag har inte kommit så långt:).

  SvaraRadera
 2. Ditt pyntbord är verkligen fint. Jag ska nog också fixa ett bord till förstukvisten det blir nästan snyggare om dekorationerna kommer upp lite.
  Tack för din gulliga hälsning hos mig. Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefint naturligt pynt...det gillar jag.

  SvaraRadera
 4. Har du små fåglar som vågar sig in på farstubron eller för äpplena var i fred?

  Jo, nog är det så man vill mer än man hinner,
  kul att du hängde med denna veckan på temat.

  /Maria Berg

  SvaraRadera
 5. Fint tycker jag!
  Jag fastnar lätt i alla inspirerande bloggar på kvällarna men sen ha rjag inte så mycket tid och ork att göra allt fint jag ser. Hoppas på att binda ett par kransar och gra vid adventsstakarna i morgon i alla fall.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Så enkelt och fint du har gjort.
  Ha en skön lördag
  Annika

  SvaraRadera