söndag 7 mars 2010

Våren har kommit till mig!

Nja, det är väl inte helt sant. Vintern håller fortfarande ett stadigt tag. Men jag kan inte vänta längre på våren så den har flyttat in i köket. Lite pärlhyacinter på köksbordet är ju aldrig fel.

Idén att plantera dom i tékoppar fick jag från en annan blogg. Men tyvärr kommer jag inte ihåg vilken. Men om du känner igen idén, eller om det rent av var din blogg, så säg till, jag länkar gärna. Det var en jätte vacker tékopp med pärlhyacintermotiv om jag minns rätt.

Här är i alla fall min version. Nu går jag ivrigt och väntar på att de ska blomma.


5 kommentarer:

 1. Så stiligt och vårligt. Visst är det fint med lökblomst i tekoppar. Önskar bara att jag kunde ha skrytit av att jag kom på idéen själv men det var min man som köpte den åt mig. Det var ju både valetins dag och mors dag samtidigt här i Norge. Nej, det var nog blomsterbutikskedjan Mester Grønn som hade planterat hyasinterna i en tekopp med hyasintmotiver.. Men dom blommar lika fint fortfarande. Men, jag hade ju trots allt satt mina hoyasticklingar i en kaffekopp långt före den tid. Kanske det trots allt var dom som hade lånat min idé?
  Nåja, oansett ser det flott ut. Njut din kopp te :)

  SvaraRadera
 2. Det är visst en riktig pärlhyacinthelg. Jag har också slagit till och köpt det idag. Mina fick dock inte hamna i tekoppar.
  Ha en fin söndagkväll. Kram!

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt... man kan inte få nog av dessa.
  Annika

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt med blogginspirationen man får.....

  SvaraRadera
 5. En kopp vår!
  Det låter nästan som ett gammaldags recept... Jättefint!
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera