måndag 5 juli 2010

En plats i s(t)olen

På botaniska trädgården som vi besökte i USA hade dom även en utställning av olika stolar. Ett tretti-tal olika hantverkare hade skapat olika former av sittplatser som var utställda runt om hela trädgården. Jätte trevligt att kunna sätta sig lite var stans och ta en paus i värmen. Men eftersom minneskortet i kameran också bestämde sig för att ta semester den här veckan så blev det bara tre bilder kvar av dom nästan 20 bilder jag tog.

Min styv-systerson var snäll nog att agera modell åt mig och satt sig i vartenda stol på vägen runt för att jag skulle kunna fota. Tack Steven :-)

Det här ser ut som nåt ur Alice i Underlandet.
Den här ser verkligen superbekväm ut, och riktigt snygg dessutom.

Ingen Steven med på den här bilden. Stolen stod utanför glasskiosken, så det lockade mer än att ställa upp som fotomodell.
Det är så synd att så många bilder gick förlorade, hade varit kul att visa fler sittplatser. En del var riktigt fyndiga konstruktioner, en del var underbara konstverk och en del var otroligt fula! Jag får använda det som ursäkt till sambon när jag övertalar honom att vi ska åka tillbaka dit..."Älskling vi måste tillbaka till North Carolina för att ta om alla bilder."

3 kommentarer:

  1. Jag tror att han gärna åker tillbaka men kanske inte för stolarnas skull :)//Britt

    SvaraRadera
  2. Det var ju en god idé, han åker säkert en tur till, bara för fotografen ska bli nöjd.. Den sista stolen ser ju faktisk ut som något jag skulle vilja ha :)

    SvaraRadera
  3. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    SvaraRadera