lördag 26 juni 2010

Ny familjemedlem

Det har varit lite dåligt med inlägg, och lika uselt med att kommentera andras inlägg sen jag kom tillbaka från USA.

Och här är anledningen.


Vår nya familjemedlem tar upp all min tid. Han är fem månader gammal och heter Frö. Han är av rasen Chinese Crested Dog (även kallad kinesisk nakenhund) och vi hämtade honom från uppfödaren samma dag som vi kom tillbaka från USA. Dom var snälla nog att ha kvar honom i några extra veckor så vi skulle slippa lämna bort honom när vi reste.


Han är en väldigt framåt och bestämd herre som älskar alla han träffar. Första kvällen var han lite rädd för vår amstaff, Atlas, men det gick över redan nästa dag och nu jagar dom runt tillsammans på gräsmattan efter samma boll. (Frö når ju aldrig fram först, men ibland låter Atlas honom vinna.)
Så med en sån här sötnos hemma är det ju väldigt svårt att koncentrera sig på trädgården.

6 kommentarer:

 1. Jag övervägde faktiskt en CCD innan vi köpte vår lilla bichon havanais. Men ungarna ville ha en traditionell pälshund att mysa med.
  Frö ser väldigt fint tecknad ut!
  Ha en fortsatt fin helg! Hillevi.

  SvaraRadera
 2. Grattis till den söta nya familjemedlemmen!
  Ha en fin midsommarhelg! / Irene

  SvaraRadera
 3. Häftig ras! Och som den andra hunden slängde jag mig i vattenet i en sjö och visst är den svarta violen underbar, MB Glad midsommar!

  SvaraRadera
 4. Vilken sötnos. Kann förstå att den tar tid.
  Hoppas ni har haft en riktig glad midsommar med fint svensk sommarväder.
  Anje

  SvaraRadera
 5. Vilken söt nos förstår att tiden inte räcker till//Britt

  SvaraRadera
 6. Vilket charmfullt busfrö! Jag hra aldrig sett en sån kinesisk nakenhund förut men den här föll jag pladask för, Frö är ju den födda fotomodell, frisyren på plats. Nu är jag ingen hundkännare men jag har förstått det är som att ha en bäbis så du har säkert händerna fulla :)
  Fina foton från botaniska, jag är bara glad för att du inte visar ödlor ( usch..) men blommorna ser fina ut. Den översta är kanske en flamingoblomma, eller ?
  Ha det fint nu :)

  SvaraRadera